2011 - gott nytt år!


Här har ni mina och Petras nyårsdrinkar.
Vårt nyårsfirande här i Halmstad har varit top of the line, lyckat på alla sätt och vis!

GOTT NYTT ÅR! Hoppas det nya året blir underbart för er.

SEA Glasbruk: Impressed

Gift from santa: Impressed-assietter från SEA Glasbruk i färgerna röd, guld, lila och rosa. Nu har jag hela samlingen, köpte till light blue  och dark blue. Man köper dem i två-pack för 159 kr. Eftersom jag har alla sex färger har jag numera ett dussin vilket är användbart.Vilken färg är er favorit?
Bilder tillhör: www.designbyemlson.blogg.seMin favorit är nog guld...


Be yourself no matter what they say

Inredningen är oftast en del av dig. Hemmet speglar alltså en del av din personlighet. Därför kan jag tycka att gästen inte ska ha alltför mycket åsikter och kommentarer kring andras hem, och då menar jag negativ respons. Däremot kan du ha en diskussion, och komma med tips och inspiration. Men allt handlar självklart om vilken relation du har till personen i fråga och självklart på vilket sätt du säger det på. Med nära vänner kan du oftast diskutera och kommentera vad som kan se annorlunda ut etc. För mig kan det vara givande och inspirerande att diskutera hur andra tänker kring mitt hem, med någon som förstår och som vill väl. Och inte kommer med kommentarer som "Åh nu har du för mycket svart och vitt, nu får du allt ha en färgklick". Då kommer gästen in och dömer och bestämmer; att det här är inte bra, du måste ändra på det. Risken är att personen i fråga får en känsla av att deras hem inte är tillräckligt och att de måste få det mer hemtrevligt, eller tänker "vem tror du att du är, du har ju absolut ingen smak och jag kan mer om dig när det kommer till design och inredning".. eller liknande.

Låt andra ha sitt sätt och inse att de måste få forma sitt hem efter sin person och smak. Huvudsaken är ju faktiskt att du trivs och skapar den miljö som du vill ha. Sen kan jag tycka att det är skoj att diskutera olika inredningsstilar i största allmänhet, vad som är snyggt, mindre snyggt, vad jag kan plocka från olika områden och skapa till ett annat område etc. Men det är en annan sak. Jag känner mig nöjd med mitt hem, ett ställe där jag älskar att vara och där jag trivs. Jag älskar mina prylar och hur allt är inrett. Så länge jag och C trivs är allt som det ska vara. Sen är det bara en bonus om gästerna gillar det de ser.

Be yourself no matter what they say.
Visa fler inlägg