Back in Sweden

Long time no see! Det senaste har det varit extremt dålig uppdatering här, jag har inte haft varken tid eller lust att blogga från Kalifornien. Nu är jag i alla fall tillbaka i Sverige efter en lång och underbar semester. Resan har varit otroligt lyckad, vi har sett allt vi vill se och lite därtill. Vi har också hittat otroligt mycket snyggt att hänga i garderoberna. Dock inhandlade jag ingen inredningspryl, jag prioriterade kläderna. Jag kikade dock en del i inredningsbutiker, det skiljer sig mycket ifrån Sverige. De har sitt mode och sin touch på det hela, såklart. Jag återkommer om ett tag, jag vill njuta av semestern lite till! Nu väntar cirka två veckors semester i Sverige med my fiancé. Har ni en fin sommar? Hoppas det!


Hoover Dam

Lantlig känsla


Den bruna runda spegeln är identisk med den spegel jag har i mitt rum i sommarhuset. Den är fantastisk vacker, speciellt i kontrast med modern och vit inredning.

Broderade Vogue

Magasinet Vogue är som ni säkert märkt väldigt populärt, antingen genom en stor tidningshög någonstans, inramat som en tavla eller stående på en tavellist. Inge Jacobsen har däremot gått ytterligare ett steg, hon har nämligen broderat Vogues tidningsomslag. Jag måste berömma henne för att slå två flugor i en smäll, broderat är nämligen också en het trend just nu.
Foto: Inge Jacobsen

Visa fler inlägg