Första advent - vitt och silver

Hej och glad första advent! I år längtar jag mer än någonsin till jul och nyår. Jag ser verkligen fram emot det! Till dess kommer några inspirationsbilder på lite juldekoration. Jag kände för tema vitt och silver i år.

Detta var bara ett smakprov på lite dekoration hemma hos mig, jag kör på vitt och silver i köket. Fler bilder kommer upp i veckan. Ha en fortsatt trevlig första advent!

Mmm...Den här delikata chockladmaskinen hade jag definitivt inte tackat nej till. Den kan du köpa på cool stuff. Tänk att ställa fram denna på bordet på nyår, inte helt fel va?

Snart är det första advent, för övrigt. Jag har burit upp jullådan idag och har börjat pynta så smått. Efter julhelgen vill jag helst bara bli av med julpyntet så jag passar på att njuta av prylarna fram till jul. Jag kanske bjuder på lite inspirationsbilder på söndag på första advent. Några som verkligen går all in på pyntet är amerikarnarna, vilka för övrigt firar thanks giving idag. Happy thanks giving!

Älskade detaljer


Älskar detaljerna i denna bild, modern inredning när det är som bäst. Tavla stående på golvet mot en vägg, staplade böcker med föremål på, snygga skor på listen på väggen och så vidare. Så snygga detaljer! Det är inredare som läser på Beckmans akademi som stylat, fler bilder kan ni se här.
Visa fler inlägg