Gott nytt år!

 
Gott nytt år på er! Hoppas att 2013 blir ett bra år för er! Det känns verkligen som att det kommer att bli ett riktigt bra år. Har ni några nyårslöften? Jag har nog aldrig haft ett nyårslöfte, har aldrig brytt mig om det. Detta året däremot ska jag göra det som nästintill alla misslyckas med, nämligen godisförbud. Jag ska inte äta godis från den 7 januari till den 1 april. Wish me luck!
 
Bilder från förra årets nyårsfirande, hemma hos oss. Detta året är vi bortbjudna! Gott slut och gott nytt år ännu en gång! KRAM
 

Spartanskt?

 
Hej igen! Godkväll! Vi kom hem från kusten för en stund sedan och nu blev vi precis av med vårt soffbord. Så nu lever vi helt plötsligt väldigt spartanskt här hemma ;) Nu får lite saker stå på golvet helt enkelt! Men lite charmigt är det allt.
 
 
Detta halsband låg förresten i det vackra paket med en liten grankvist på. Superfint tycker jag, eller vad tycks?
 
 
 

Olsson & Gerthel

Hej svej och god söndag på er! Hoppas att er helg har varit bra. Jag håller på att sälja lite prylar, främst på Borås Loppis på Facebook men även på Blocket. Trodde inte jag skulle få sålt så mycket på Borås Loppis eftersom det känns som att det endast är Shabby Chic som det råder hysteri kring. Allt som benämns med "Shabby Chic" går åt som smör där! Helt otroligt! Hur som helst så lyckades jag sälja vårt soffbord där, som är allt annat än Shabby... kors i taket ;)
 
Förresten, jag snubblade in på Olsson & Gerthel och hittade en massa snygga prylar.
 
 
 
Snygga korgar/vedkorgar från Asplund.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg