Trick or treat?

Hej på er! Glad halloween! Vilken härlig höstdag det har varit idag, hellre kyla än regn.  Tänkte inspirera med lite Halloweeninspirerande inredning. Vi firar väl inte direkt denna högtid i Sverige, men barnen älskar förmodligen den mest av oss alla... och amerikanarna såklart! Mina svärföräldrar kom hem därifrån för två veckor sedan ungefär och det var helt hysteriskt. Det var pumpor i överflöd som såldes överallt. Husen ska vi inte ens prata om, det var dekorationer överallt i trädgården och på fasaden. Samtidigt är det kul att man vågar sticka ut lite grann, det skulle vi i Sverige behöva ta efter lite mer. Allt behöver inte vara lagom.
 
 
 
 
 
 

Lagerhaus

Godkväll! Skönt att vara hemma, har varit på utbildning i Mölndal hela dagen. Otroligt intressant och inspirerande! Då är det som roligast att arbeta som pedagog.

Annars tänkte jag fortsätta att visa ännu ett glas-inlägg. Dessa glas är bland de snyggaste jag har sett, och dyra är de inte heller. Finns att köpa i 6-pack på Lagerhaus.

Lagerhaus har för övrigt glas-vecka nu, vilket innebär att de har 30 % på utvalda glas.

Ha en skön kväll kära ni!

Komplett

Min samling av Carolina Gynnings vinglas är numera komplett. Visst är de coola? Jag tycker om själva utformningen av glaset, att de är så pass stora.
 
Visa fler inlägg