Ett dopp

Efter att ha jobbat i 11 timmar, ska jag tappa upp ett superhett bad, ta ett glas vin och fira att jag nu är ledig i två dagar. Ska bli hur skönt som helst! Min kropp är helt förstörd efter helgens bravader så jag hoppas att ett varmt och skönt bad ska hjälpa lite. Vårt badrum skådar ni ovan. Dags att släcka lampan och krypa ner! Ha en trevlig kväll :)

Marsch & kalajs

 
Urusel uppdatering denna helg, men...
 
...jag har varit upptagen med att gå Linnémarschen, sammanlagt 42 km och 63000 steg. Min kropp är så urmärglad och mör nu så jag undrar hur jag överhuvudtaget ska ta mig upp tidigt imorgon bitti. Känns som att jag har två tegelstenar istället för två vader. Men rätt gött är det ändå. Nu har jag ju ett IML-pass, vilket innebär att jag kan vandra i stort sett HELA Europa!
 
Igår var det stress utan dess like. Gick fem timmar för att sedan dra oss hemåt för att hinna duscha innan gäster kom till oss. C fyller år på tisdag så vi firade det igår med en del av släkten.
 
 
 

Torsdagsmys

 
Torsdagsmys med V, G och H, bjuder på bilder med fokus på detaljer. Detaljer är absolut roligast att fota så detta kommer ni att få stå ut med om ni väljer att läsa min blogg :) Trevlig kväll med tjat om allt möjligt, frosseri i frallor med diverse pålägg och snacks. Gott gott. Snart är det helg igen, veckorna susar snabbt förbi! Nästa vecka är jag ledig i två dagar, vilket ska bli riktigt skönt. Ha det fint! Kram kram
Visa fler inlägg