Tack A

Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com
 
Tack bästa Anna för de fina gåvorna! Så gulligt av dig! Otroligt vacker skål och fat från vår allas favorit Ernst samt en snygg ljusstake i glas. Ernst är en klok man; "Man kan fråga sig vad vi spar all tid till" samt "I det enkla bor det vackra". Det sistnämnda citatet kan lätt översättas till "less is more" som det ligger så mycket sanning i. Enligt mig är det enkla oftast det snygga, maffiga och fina! Ju mindre, desto mer så att säga. Min minimalistiska och stilrena inredningsstil kopplar jag ofta samman med "less is more". 
 
Tack igen Anna! Min fina vän!

Broderi

 
Broderade ting har väl legat på hyllan ett bra tag nu, men nu är det dags att damma av de broderade föremålen och ta fram dem! Denna vackra broderade kudde fick vi av C farmor i julklapp, så oerhört vacker och välgjord. Att hon har suttit och broderat denna åt oss gör det hela väldigt personligt. Ett kul minne! 
 
Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com

Äpple

 
 
För några dagar sedan kikade jag in på Mokkasin shop och klickade hem ett stort vitt äpple till barnrummet. Lyft på äpplets lock och voilá så har du ett litet utrymme för förvaring. Förvaring i ett barnrum är väl a och o så därför kan man ju alltid passa på att göra något roligt av det också! Fint och praktiskt på en och samma gång, precis som det ska vara. Självklart räcker inte ett litet äpple för förvaring, men det passar bra som komplement till övrig inredning!
 
Visa fler inlägg