Nyinflyttad

Hej svej! Dålig uppdatering här, I know, men nu har vi i alla fall flyttat in. Vi flyttade in igår och har grejat för fullt sedan dess. Vi har dock inget internet för tillfället så det får bli lite mobilbloggande med lite sämre bilder dessvärre. Bättre än inget! ;) hängde upp en ljusslinga vid trappan upp mot övervåningen. Blev riktigt mysigt tycker jag. Jag älskar ju ljusslingor! Hoppas att ni har haft en bra helg ni också! Kram på er!

Our house

Vi har varit och spanat in vårt hus och grejat lite grann. Känns så härligt och inspirerande med ett helt nytt hem! Oj så mycket man kan göra!

Därefter var vi och firade kära pappa som fyller år idag. God mat och kul sällskap, allt som behövs för en bra födelsedag! Och lite roliga presenter såklart... Ha det gott!

Wonderdeco

 
Hej härliga söndag! Det blir inte mycket bloggande just nu, men jag lovar att det kommer att bli bättre när vi väl har flyttat. Finns inte mycket roligt att visa, om ni inte vill se en massa flyttkartonger vill säga ;) Bara en vecka kvar nu i alla fall. Trots tråkig miljö här hemma så har jag en hel del inspiration. Får alltid en massa ideér när jag är inne på Wonderdeco
 
 
 
Visa fler inlägg