Middagsgäster

 
God kväll! Här har det varit middagsgäster. Det blev hämtmat idag, god kinamat! Alltid lika gott! Storstädade lyan precis innan, skönt. Så nu är det fint till helgen, vilket alltid är tacksamt så att man kan fokusera på roliga saker. Nu på lördag blir det bio och god middag på Oliven med paret I och R. Ska bli riktigt trevligt!
 
Förresten, vi säljer detta bord + sex stolar. Känner ni någon som är intresserad så hojta till. Trevlig kväll! Kram
 

Dagens bild...

 
 
Bild lånad av Draumesidene
 
Denna bild påminner mig om min smak och mina visioner; stilrent, svartvitt och några udda detaljer. Har faktiskt redan sådana klämmor från Granit som väntar på att bli upphängda i arbetsrummet. Kanske med någon snygg affisch, vykort eller en av mina målningar/skisser. Ljusslingan är ju så snygg också! Ser ut som den på Granit, som jag har spanat in 1000 gånger. 
 
Förresten, är det någon som har ett tips på en riktigt snygg svartvitt tapet? Ska bara vara en vägg. Letar för fullt, men hittar inte den vi verkligen vill ha. 
 
Trevlig kväll! KRAM

Svenskt Tenn

 
Delar med mig av mina favoriter från Svenskt Tenn...
 
Dags att slänga ut de tråkiga kork-grytunderläggan och byta ut till denna istället kanske...
 
Älskade och populäre Josef Frank var artitekt, han ritade ofta fantasihus för att visa sin filosofi om att huset borde anpassa sig i formen efter dem som bodde i det och inte tvärtom. Tänkvärt!
 


Här syns det tydligt varifrån IKEA har fått sin inspiration till en identisk stol som denna ovan. 
 
Bilder lånade av Svenskt Tenn
Visa fler inlägg