Betong

Betong-söndag 
 
 
Var en sväng i stan för att köpa bare minerals-produkter och kom även hem med denna vackra bricka i betong. Jag diggar verkligen detta material så jag blev självklart jätteglad när jag såg denna, den måste bara få komma med mig hem tänkte jag! Den passar bra i köket där jag har en del plåt i form av pall, industrilampa, handtag och annat dylikt :)
 
 
Hoppas att er helg är bra!
 

California

Kikade lite i bloggarkivet och kom underfund med att det cirka två år sedan vi var på vår resa i Kalifornien. Oj vad vi såg mycket! Los Angeles, Las Vegas, Costa Mesa, Anaheim, Newport Beach, San Diego, Laguna Beach, Grand Canyon och mycket mycket mer. Ibland kommer massa minnen upp till ytan och då blir man helt varm inombords!
 
 
San diego Zoo
 
Palmer utanför ett av de hotell som vi bodde. Är i och för sig palmer ÖVERALLT.
 
Shopping shopping shopping....!
 
 
Laguna Beach
 
Fanns ett zoo på vårt hotell i Las Vegas... som bland annat innehöll en massa simmande delfiner :)
 
 
Har 4000 bilder ifrån vår resa, tar hundra år att gå igenom dessa... jag nöjer mig med att visa dessa bilder för denna gång och visar flera i ett annat inlägg istället. 
 
Ha en skön helg allihop!
 
 
 
 
 

Skapa eget!

 
Heeeeej!
 
Äntligen tänker ni, förhoppningsvis. Nu kommer här ett inlägg, efter ett alldeles för långt uppehåll. Har haft noll ork, energi, tid eller inspiration denna vecka. That's life. Tror dock att jag fick utlopp av alla idéer och all inspiration till jobbet, håller nämligen på att skapa eget material till höstens arbete. Kommer bli så bra, är helnöjd med allt! Kanske får ni se några bilder senare... :)
 
Som tur var så verkade min inspiration i det "privata inredningslivet" inte vara borta länge, för nu är den tillbaka och så också alla idéer. Ni som känner mig, vet säkert att jag gärna skapar egna prylar och möbler och nu har jag fått ännu en idé. Har nämligen velat ha en slags skänk/avlastningsbänk i vardagsrummet. Först var jag inne på en slags köpmansdisk, men kände att en sådan tar en väldigt stor plats samt att den inte riktigt passar in i inredningen i vardagsrummet. Hur som helst, skulle vilja få tag i ett par snygga stålben/en bock i stål och sedan göra en egen bänkskiva... antingen med breda ruffa plankor eller i betong. Vart får man tag i stålben!?
 
Sitter och kikar i massa inredningsmagain, funderar på att ha något liknande detta... Vill ha en hyfsat nätt och smidig avlastningsbänk som inte tar för stor plats, ska inte kännas klumpig!
 
 
Tänkte ha bänken vid denna vägg i så fall...
 
Visa fler inlägg