Hortensia

Åh, det här är verkligen min favoritblomma just nu. Ännu vackrare blir den när den slår ut ordentligt. Alltid kul att fota blommor, det tröttnar jag sällan på :) Imorgon kommer jag hem från kusten, då blir det lite mer bloggande och färre tidsinställda inlägg. Ha en trevlig dag!

Kökshandtag

 
Hej svej! Hoppas att ni har en trevlig påskafton. Jag sitter i ett hus vid havet och har det såååå skönt! Jag kikar in för att rådfråga er. Så kom igen nu, kommentera och säg vad ni tycker! Jag beställde nämligen en massa handtag till köket i veckan. Nu är frågan, är det snyggt att ha dessa handtag till alla skåp, eller ska jag endast ha det till kökslådorna? Jag beställde till alla skåp för jag tror att det kan bli snyggt, men nu vill jag veta vad ni tycker :)
 

Glad påsk!

God förmiddag och GLAD PÅSK till alla! Hoppas att ni får en skön ledighet. Det ska jag ha, återkommer med bilder från min påskhelg på måndag. Fram till dess så får ni se vår nya kökslampa (upplevs som mer grå i verkligeten), köpte den på Hjärterum häromdagen. Den står så himla snyggt i vårt köksfönster nu.
 
Trevlig helg! KRAM
Visa fler inlägg