Sneak a peek

 
En tjuvtitt på vad jag grejar med just nu!
(hoppas att jag hinner visa mer ikväll...)
 

Hola! Är det inte helt otroligt skönt att sluta klockan 13 på fredagar? Det är något som jag uppskattar så SJUKT mycket! Jag hinner med så mycket och det känns som att helgen inte ens har börjat när jag sätter mig ner och har åstadkommit det jag vill göra. Återigen så har jag shoppat loss, oj vad jag fyndar och oj vad jag shoppar tänker ni. Men nejdå, så farligt är det inte. Jag gör mycket mycket mycket annat också. Allt kommer inte upp på bloggen däremot! Lite ska jag ha för mig själv ;)
 
Nu ska jag fortsätta med dessa ovanstående prylar, fler bilder kommer! Ut och njut i solen med er! Kram

Garage no 7

Jag fastnade för denna coola, men ändå enkla och stilrena affisch på Wallstuff. Som ni har sett består vårt sovrum av grå nyanser och lite ruffa instrusti-inslag. Tänker att denna affisch kan sitta fint där. Ska fundera lite till dock. Inga impulsköp här inte ;)
 
Annars har dagen varit bra. Stekande sol gör ju inte saken sämre! Helt underbart! Jag var förbi den stora Gina Tricot-rean och shoppade kläder. Därefter köpte jag fyra hjul på verktygsboden, ska nämligen göra klart mitt bord i helgen. Bordet som ska stå på altanen. Spännande...
 
Trevlig kväll på er!

Babushka

 
Hallå hallå :)
 
När jag var yngre tyckte jag att de där Babuschka-dockorna var lite småkul. Nu i vuxen ålder tänker jag mest att det är en cool inredningspryl som kan stå på något snyggt och passande ställe. När jag shoppade på Rädda barnens shop såg jag två olika versioner av just dessa dockor, riktigt gulliga tycker jag! Jag måste få tag i någon slags version av dockan tänkte jag. Därför var det så passande att jag sprang på en slags Babuschka på second hand häromdagen. Äkta eller inte vette fasen, men det kvittar i detta fall!
 
Foto Em L:son
 
Rädda barnens "Nesting dolls" och "Pocket owls"
 
 
Hörs sen igen!
 
 
Visa fler inlägg