Första advent lite i förväg

Är snart på väg till Berlin så jag passade på att ta fram lite första adventpynt innan dess. Resten får jag göra när jag kommer hem! Denna tid är alltid så mysig tycker jag, det är i början av december jag njuter som mest av julpynt och allt som hör julen till. Efter julen vill jag helst bara göra mig av med allt och börja kika på vårens inredning och trender samt spåna på lite nya idéer här hemma. 
 
Jag önskar er alla en fin första advent! Hörs när jag kommer hem :)

Arne Jacobsen

 
Arne Jacobsen barntallrik, -skål, och -bestick (design letters) fick bli det första inköpet för vårt kommande... barn. Ja, ni läste helt rätt. Inom några månader är jag och C föräldrar. Fantastiskt! Detta är en stor anledning till att jag varit så frånvarande på bloggen under hösten. Jag har helt enkelt inte haft samma kraft, ork och energi. Nu däremot, känner jag att fått tillbaka lite energi och ska försöka blogga så mycket jag bara hinner! Visst är dessa prylar från Arne Jacobsen fina? Helt underbara tycker jag!
 
Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com

Kreativt skapande - go bananas!

 
Igår gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare - nämligen skapa egna julkort. Jag hade sedan tidigare inhandlat en mängd olika material och hade otroligt bra förutsättningar för att skapa något bra. Det var ett gäng härliga tjejer som träffades hos mig igår, vi åt lite julrelaterade gottigheter och lyssnade på julmusik hela kvällen lång. Jag fick verkligen julkänslor!
 
När jag väl skulle komma igång med skapandet så kände jag mig helt... tom. Vart ska man börja? Jag bestämde mig för att inte tänka så mycket, utan att bara "go with the flow!" och det funkade!
 
 
Vi höll på fram till tvåtiden inatt (!). Kanske berodde det hela på alla djupa samtal och alla goa skratt!? Trevligt värre var det!
 
 
Den härliga julkänslan fortsätter så även idag, börjar nämligen att ta fram lite små plock (dock inte för mycket julgrejer ännu!). Tack för de fina hyacinterna tjejer!
 
 
 Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com
Visa fler inlägg