Lys upp dukningen!

Något som jag tycker är riktigt kul är att spexa till middagsdukningen med lite snajsig dekoration. Och visst är det snyggt att då använda sig av ljusslingor!? Lys upp dukningen och mysfaktorn! Det kanske är något för julbordet? Om man har gående bord förstås, annars är det svårt att få plats på bordet ;)

Deco á la halloween

Halloween-helgen är förbi, har ni haft många påhälsningar? Det har inte varit många som knackat på här hemma. Tror dock att det kommer fler nästa helg eftersom vi svenskar har en tendens att beblanda halloween och alla helgona. Jag kan inte påstå att jag har gått in för Halloweendekoration i hemmet, men några pumpor fick det bli i alla fall ;)
 
Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com

Antikmässan @åhaga

 
Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra vecka! Igår var jag på antikmässan på Åhaga här i Borås. Det fanns en hel del att kika på. Varje år letar jag efter några speciellt utvalda prylar som jag har tänkt ut i förväg. Detta år gick jag in för att leta efter ringar i guld, koppardetaljer och industriprylar. Jag trodde verkligen att det skulle vara ett stort utbud när det kommer till industri eftersom det verkligen har slagit igenom det senaste. Det var det tyvärr inte. Förra året fanns det en mängd industriprylar såsom lampor, lådor och andra detaljer. Det var betydligt sämre utbud detta år. Dock fanns det självklart en massa annat att kika på! Jag fastnade för en lampa i mässing (den vägde BLY!) från ett gammalt fartyg. SÅ SNYGG! Fasen att jag inte tog kort på den, för jag köpte den nämligen inte. Jag kände att jag inte har ett ställe där den kan sitta i nuläget. 
 
Hur som helst, ni som inte besökt Åhaga och antikmässan ännu, ska allt masa sig dit. Det är helt klart värt ett besök!
 
 
Visa fler inlägg