Liggande taklampa!?

 
För några veckor sedan frågade min kära mamma om jag vill ha en taklampa med glaskupa som mormor har haft en gång i tiden. Jag sa att jag skulle fundera och sedan tänkte jag inte så mycket mer på det... förrän jag såg denna bilden på Stadshem; ett loppisfynd, en taklampa med glaskupa som de lagt på sängbordet! Hur smart var inte det tänkte jag, och oerhört nytänkande minst sagt! Så nu ska jag testa mig fram här hemma, för att se om jag kan göra något liknande. Jag återkommer!
 

Tavelväggen växer...

...sig allt större!
 
HEJ!
 
Hoppas att ni alla haft en härlig vecka! Jag måste faktiskt säga att det känns riktigt mysigt att hösten är här. Kanske beror det på att vi fick vår beskärda del av den underbara sommarvärmen. Det blir liksom inte lika svårt att ta emot den långa hösten/vintern och kylan som hör därtill. Efter sommarvärmen är vi redo! Och det känns otroligt inspirerande att fokusera på inredning nu när hösten är här. Nu kan man arbeta med belysning och ljus på ett annat sätt eftersom det mörknar ganska fort. Det finns inget som slår kvällar med levande ljus överallt i huset! Jag har börjat lite smått här hemma... idag satte jag (läs: sambo. Har inget tålamod till taveluppsättning) upp ännu ett konstverk. Vad tycks!?
 
Köpt på Moderna Museet
 
Den gemensamma nämnaren på tavelväggen är än så länge de vita ramarna, men i framtiden tänker jag nog att jag tar ut svängarna lite mer och bryter av med en helt annat ram. Det återstår att se vad det blir! Att hitta fler tavlor/konstverk ska inte stressas fram. Jag vill bara hitta något när jag minst anar det! Och så har det blivit hittills :)
 
Foto Emelie Larsson, Design by Em L:son
2 kommentarer
publicerat i Konst
Taggar: affisch moderna museet, balans moderna museet, designa tavelvägg, konst, moderna museet, motiv moderna museet, tavelvägg, tavlor

Älskar't!

Jag älskar denna lösning, snygg och smart klädstång! Jag älskar också lampan/lamporna som hänger i taket!
 
 
Jag älskar också tanken med att sätta upp skisser/målningar/vykort/you name it på väggen! Än så länge har jag satt upp kollage med olika vykort med tejp från Lagerhaus, men nu kommer jag definitivt ta det ett steg längre! Jag älskar't!
 
 
 
Visa fler inlägg