På önskelistan

 
Denna lampa från Seletti står högt upp på min önskelista just nu. Kanske ett M som i Malva? Jag trånar efter lampan varje gång som jag susar förbi Mariella Inredningar i stan (Borås).
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: Mariella store, borås, mariella borås, mariella inredningar, mariella inredningar Borås, seletti, seletti bokstavslampa, seletti lampa

Reafynd

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Butiken Hjärterum i Borås har 50 % rabatt på hela sitt julsortiment. Jag ogillar att vara i stan när det är hysteriska reor, särskilt under mellandagsrean. Men, en snabbis till Hjärterum fick det bli. Passande nog hittade jag mycket julsaker i min smak. Mina absoluta favoriter är nog granen och stjärnan i vit/ljusgrå marmor från Madame Stoltz. Eftersom jag inte har så mycket julsaker så ska det bli kul att fram dessa fina fynd till nästa år. Och inte var det någon krävande hysteri i stan inte, under de tio minuter som jag var där igår förmiddag så var det nästintill helt folktomt. Det fanns en hel del julsaker kvar på Hjärterum så skynda fynda!
 
God fortsättning önskar jag er! Har ni förresten hittat något kul på rean?
En kommentar
publicerat i Inredning, Jul inredning;
Taggar: Madame Stoltz, hjärterum, hjärterum borås, house doctor, house doctor julsaker, julrea, madame stoltz, madame stoltz julsaker, mellandagsrea

Rådjur

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
 Malva fick ett rådjur av oss i julklapp. Hon såg verkligen glad och förvånad ut när rådjursöronen stack upp ur paketet. Hon verkar gilla den, nu dröjer det inte länge tills hon springer runt med rådjuret efter sig. 
Visa fler inlägg