Tulips

Foto Emelie Larsson, designbyemlson.com
 
Vilken vårkänsla som infann sig när mamma skämde bort mig med fina tulpaner häromdagen. När jag kikade på dessa kort i efterhand insåg jag dock vilken vinter som befinner sig på andra sidan rutan - vår inne och vinter ute, snacka om kontraster ;)

Light up your home

Foto Ellos
 
Ett företag som jag aldrig köpt inredning ifrån är Ellos. Jag måste erkänna att jag inte alls hade en aning om deras sortiment och utbud när det kommer till heminredning och design. Glatt överraskad blev jag när jag var inne och kikade på deras hemsida och fick syn på vilka otroligt snygga lampor det finns att köpa där! Lampälskare som jag är! Light up your home!

Industriell trappa

 
Jag älskar att vara inne på diverse mäklarsidor för att se vilka hem som är till salu just nu. Oftast får jag så otroligt mycket inspiration! Som till exempel denna industriella trappa, vilken detalj i hemmet! Visst kan man få inspiration ifrån andra, men samtidigt anser jag det vara viktigt att hitta sin egen inredningsstil. Jag tror att många kopierar av andra, framförallt för något år sedan när alla skulle ha  den så kallade shabby chicstilen. Jag förstod mig aldrig på det där, varför kopiera när man kan skapa något helt eget!? Kanske handlar det om osäkerhet och vilsenhet i sin egna stil. När det kommer till inredning går jag nästan enbart på känsla; vad som faller mig i smaken. Därefter använder jag mig av min kompetens på hur jag kan få samman olika detaljer till en helhet och skapa min alldeles egna inredningsstil. Hemmet ska ju trots allt spegla den DU är. 
 
Visa fler inlägg