Barnrummet

Foto Emelie, designbyemlson.com

Vilken mysig morgon. Medan regnet slår mot rutan sitter jag och Malva inne och leker och har det mysigt. Även om hon är liten ännu så känns det som att hon trivs i sitt rum och uppskattar att vara här inne. Hon älskar när jag tar fram böcker och gosedjur. Hon gillar även de virkade bullarna och kakorna och försöker lägga ut dem ur korgen. 


SuperfrontBilder Superfront

Jag har skrivit om Superfront tidigare, företaget som säljer olika detaljer såsom handtag och luckor till ikeamöbler. Medan Malva sover på mig i soffan så sitter jag och mobilsurfar. Jag fastnade så otroligt mycket för dessa handtag! Vanliga enkla i mässing eller de andra i läder och mässing. Finns i en mängd olika varianter! Skulle jag göra mitt drömkök nån gång i framtiden så hade jag definitivt valt några liknade knoppar/handtag. Drömmer och filosoferar vidare i soffan...
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: Ikea, Superfront, handtag mässing, knoppar mässing, läderhandtag, läderkantad

Marmor i köket

Foto Emelie, designbyemlson.com

Som ni vet så diggar jag marmor och har många detaljer i detta härliga och levande material. Ovan ser ni några exempel, brickan från Madame Stoltz och ostbrickan från House Doctor fick vi i bröllopspresenter. Så otroligt fina! 

Hoppas ni har en härlig dag i solen! 
0 kommentarer
publicerat i Inredning, Vårt hus;
Taggar: Madame Stoltz, house doctor, marmor, marmor i köket, marmor inredning, mortel i marmor, ostbrickan
Visa fler inlägg