Bröllop & dop


I helgen gifte vi oss och vår lilla Malva döptes! Det var en fantastisk dag på alla sätt och vis, den kommer vi att leva på länge! I ett halvår har jag fixat och donat med en massa detaljer, det känns som att allt har kretsat kring den stora dagen. Jag har gjort mängder av pompom, vimplar och annat till lokalen samt beställt såpbubblor, engångskameror och annat till gästerna. Nu är jag lyckligare än någonsin och nu kan jag börja andas och njuta av allt! Och nu behöver jag inte längre ha massvis med pompom hängandes här hemma... ;)


Jag funderar på att ha bröllopsrelaterade inlägg här ett tag framöver, det blev nämligen en del inredning i våra bröllopsgåvor och det kan vara kul att visa upp här tänker jag. Vad tror ni om det? Nu har jag lite mer tid till bloggen och är sugen på att uppdatera här lite oftare. Hoppas att ni haft en lika fin helg som vi. 

Lampbygge

Foto Emelie, designbyemlson.com

Ja, såhär såg det ut häromdagen när vi skulle sätta ihop lampan från house doctor. Ingen beskrivning följde med. Hur ska det gå tänkte jag, men det visade sig vara väldigt simpelt som tur var. Ni ska få se den upphängd och klar. Ha en fin helg! 


Studentgåva

Foto Emelie, designbyemlson.com

Som ni säkert märkt tidigare så älskar jag att slå in paket. Fram med olika snören, dymo, stämplar och varför inte några knappar på det också!? Nu ska vi bege oss iväg till kusin och hans studentfirande. I paketet ligger en karaff från Design House Stockholm. 
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: dekoration, design house Stockholm, dymo, knappar, present, presentinslagning, stämplar
Visa fler inlägg