Vivienne Westwood

 
 
 
 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Nu har mitt senaste inköp kommit upp på väggen, nämligen en affisch med hela nio stycken hattar av Vivienne Westwood. Nu känns tavelväggen här hemma lite mer komplett, och framförallt mer balanserad. Inom inredning pratar man ofta om udda och jämna antal, och då är udda antal att föredra. Om du exempelvis har en grupp med ljusstakar, tavlor eller annat så ställ samman tre eller fem stycken istället för två eller fyra. Det blir ett helt annat intryck och därmed en snyggare utformning. Därför känner jag att tavelväggen är i balans, för mig känns fem stycken bättre än fyra stycken. 
0 kommentarer
publicerat i Inredning, Konst;
Taggar: affisch röhsska museet, designa tavelvägg, hattar, röhsska museet, röhsska museet göteborg, tavelvägg, vivienne westwood

Eukalyptus

 
Åh, jag fick syn på denna vacka eukalyptus på DoreDoris blogg! Så fin! För mig har det alltid varit lite av ett bekymmer att hitta snygga växter, så därför har jag alltid slängt ut en förmögenhet på nya snittblommor varje vecka. Men nu har jag samlat ihop en samling olika växter, därav denna eukalyptus, och ska ha dessa i minnet nästa gång jag ger mig ut på växtjakt. 
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: doredoris, eukalyptus, snygga växter inredning, växt, växter, växter inredning

Swing low-vagga

 
Har ni sett vilken mysig vagga? En swing low-vagga från Design Nation. Tanken är att den ska hänga vid sängens  fotända så att man lätt kan vagga bebisen till sömns om natten. Fråga mig inte hur den ska hängas upp rent praktisk, men den ser väldigt fin ut!
Visa fler inlägg