DIY - kopparspray

I höstas hittade jag en adventsljusstake på second hand. Jag köpte den för att göra om den eftersom jag tyckte att den såg lite allmänt tråkig ut. Och så är det självklart kul att göra något eget av saker och ting. Sagt och gjort; nu är den omgjord, vad tycker ni om resultatet?
 
Före
 
Efter
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Jag är supernöjd! Jag kör som sagt på metalltrenden även i juletider så den passar förträffligt bra här hemma. GLAD FÖRSTA ADVENT! Snart är det jul!

Bambi

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Usch, vilken trist vecka det har varit. Både jag och dottern har legat sjuka i förkylning. Nu är jag frisk igen! Nu håller jag på med adventspyntet. När jag rotade igenom jullådan så hittade jag dessa underbara rådjur/bambi i porslin. Underbara! De står numera i Malvas fönster, och där får de stå året runt för inte kommer jag lägga ner dessa fina rådjur i lådan igen. I morgon tänkte jag visa lite före- och efterbilder på en ljusstake, kopparspray säger jag som en ledtråd. Är ni nyfikna så kika gärna in imorgon!

RANARP läslampa

Foto IKEA
 
Är ni ute efter en fin golvlampa till ett bra pris? Då rekommenderar jag IKEAS RANARP Golv/läslampa. Så otroligt enkel, snygg och stilren. Vit med snygga mässingsdetaljer. Endast 499 kr. (Och nej, jag är inte sponsrad av IKEA utan vill endast tipsa om fina föremål till bra priser). :)
 
Visa fler inlägg