Two of a kind - Guldbestick

Bild 1 Lagerhaus 499 :-, Bild 2 Hipvilla 2319 :-
 
Budget kontra lyx, vilken skillnad på pris! Lagerhaus har återigen fått in sina populära bestick i "guld". Ibland är det tur att det finns vissa budgetalternativ, för inte kan man konsumera svindyra prylar hela tiden. Det finns mycket annat att lägga pengarna på! Men ibland är det kul att unna sig det där lilla extra såklart!
 
0 kommentarer
publicerat i Two of a kind
Taggar: budget och lyx, budgettips, guldbestick, guldbestick lagerhaus, guldbestick mida, two of a kind

Antikmässan på Åhaga

 


 
 
 
 
 
 

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Dålig uppdatering på bloggen denna vecka, det har varit svårt att få tiden att räcka till. Dottern tar all min tid och det med all rätt. I fredags fick jag ett litet avbrott från vaggande och blöjbyte. Då tog jag en tur till Åhaga med mor min. Det var en otroligt rolig tur, det fanns mängder med vackra föremål. Mamma fyndade några tavlor från Ardy Strüwer, bland annat den ni ser på bilden. Ber om ursäkt för dåliga mobilbilder, systemkameran blev kvar hemma i all hets. Jag kom hur som helst hem tomhänt ifrån antikmässan, inte för att jag inte hittade något utan för att jag resonerade på så vis att jag inte behöver något just nu. Marmor syntes på mässan, vilket var kul att se! Men kanske inte så förvånande direkt. Nu är det ett år till nästa antikmässa, längtar redan. Bra tradition! 
0 kommentarer
publicerat i Antikt
Taggar: antikmässan, antikmässan borås, antikmässan åhaga, marmor

Textile Fashion Center
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Ett ställe där jag definitivt kommer att hänga på ofta är det nybyggda Textile Fashion Center här i Borås. Jag kikade in där en snabbis när jag var i stan idag i fullkomligt ösregn. Där ligger textilmuseét, textilhögskolan, the coffe company och the company samt klädbutiker och annat. Inifrån byggnaden ser du viskan emellan byggnader och the company (restaurang), "Lilla Venedig" var känslan som kom till mig. Åh så kul med en ny stadsdel (läs: Simonsland) och lite nytt och fräscht här i staden! Textilstaden!
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: borås, textile fashion center, textile fashion center borås, textilstaden
Visa fler inlägg