Design Letters

 
Design Letters höstnyhet är prylar till skrivbordet. Ni har väl omöjligtvis lyckats undgå min kärlek för Arne Jacobsens Design Letters. Jag har tidigare bloggat om mitt köp till dottern Malva i form av barnmatsbestick-, skål- och tallrik i detta märke. Det ska bli kul att ta del av alla spännande nyheter ur deras sortiment.
 
Malvas lilla samling
Foto Emelie, designbyemslon.com
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: Arne Jacobsen, arne jacobsen bestick, arne jacobsen skål, arne jacobsen tallrik, design letters

En lysande balkong

 
Ni har väl inte missat mäklarsidan Fantastic Frank? Där finns det alltid en massa hem att inspireras av så in och kika! Denna gång tar jag med mig idén att sätta upp en ljusslinga på detta vis. I dagsläget har jag dock ingen balkong, men jag tänkte att ni läsare kanske har!? Smart att sätta den på detta vis så att den vackra glödlampan är i fokus. Kan tänka mig att det blir ett effektfullt ljus när mörkret faller.

Nässjö

 
 
Vi köpte med oss ett äpple och begav oss till moster M i Nässjö. Äpplet passade finfint bredvid mosters ljusstake i koppar. Ni får en se en skymt av bloggerskan i äpplet, jag bjuder på det.
 
Måste bara visa mosters handtag i hallen som kommer ifrån Superfront, som jag har skrivit om vid ett flertal gånger tidigare. En sådan detalj kan verkligen förändra och pigga upp hela miljön, i detta fall hallen. 
 
 
Det har varit en fantastisk dag med supergod mat, promenad till stan (byn?), shopping, träffat delar av släkten och sist men inte minst; ätit den godaste pajen någonsin, nämligen banoffepaj. Alla borde få en smakbit av denna supergoda paj!
 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Visa fler inlägg