Fabrikör

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Hej! Ikväll firar vi min man som fyller 30 år idag! Grillning och en massa annat smått och gott. Kikar in för att visa vårt nya vitrinskåp "Fabrikör". Jag har spanat in detta skåp i flera år, men kände först nu att det fanns en given plats för det. Jag är supernöjd. Det är kul att kunna se sina fina glas och annat, samtidigt som skåpet och dess design är så galet snyggt!
 
Hoppas att ni har en trevlig valborg gott folk!
 

Kaktus

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Jag är stormförtjust i kaktusar för tillfället, det finns så många olika varianter i en mängd olika former. Här är en större sådan i min mässingskruka från Svenskt tenn. Och det bästa med kaktusar!? Att de inte behöver vatten på flera månader, så det är ingen större fara om man skulle glömma av att ta hand om dem. Vilken är er favoritblomma/växt!? Berätta gärna.
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: kaktus, kaktus stor trend, mässing kruka, svenskt tenn, svenskt tenn kruka

Ampel

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Amplar är en stor trend just nu. Min kära mor lyckades få tag i en gedigen sådan på second hand häromdagen, här kan man snacka om karaktär! Nyproduktion i all ära, men ibland är det så kul att få tag i rejäla saker med läderremmar och nävekorg. Den hänger snyggt här hemma med en kaktus i. Däremot ska jag nog hänga ut den på verandan tror jag, har inte riktigt bestämt mig ännu. 
Visa fler inlägg