Gott nytt år!

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Nu är våra gäster strax här och snart är det dags att fira in det nya året! Kikar in för att önska er alla ett gott nytt år och en fin start på 2016. Ikväll dukar vi med grå linneduk, massa mässingsljusstakar och guld, och lite grön marmor på det. Ha en riktigt fin kväll!

Fladdermusfåtölj

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Hej på er! Häromdagen införskaffade vi oss en fåtölj, en fladdermusfåtölj. Hela familjen älskar den redan. Dottern ligger och dricker välling i den varje kväll och på dagen ska ALLA hennes gosedjur sitta där. Så den verkar omtyckt även av småfolket! Vissa möbler och detaljer i sitt hem följer med en hela livet ut, detta är en sådan sak utan tvekan. 
 
Annars är det full rulle här hemma. Vi firar nyår hemma hos oss i år så det är full fart med alla förberedelser med handling, mat, dukning, dekoration och allt som hör därtill. Otroligt kul ska det bli! Hur ska ni fira nyår i år?

Dark green


Foto Desenio

Denna gröna nyans på väggfärg är galet fin, ibland är det lätt att bli lite smått besatt av alla fina färger! Speciellt alla fina grå, blå och gröna nyanser som råder just nu. Älskar denna trend! Visst är denna gröna färg fin? Lite smaragdgrön/mossgrön. 2016 års färger är tydligen rosa och blå, men inte vilken rosa och blå som helst utan en specifik färgkod/nyans. Mer om det i ett annat inlägg. 
Visa fler inlägg