Säkerhetsnål House Doctor

Kära mor min arbetar på Hemtex huvudkontor här i stan. Förra veckan åkte hon med några kollegor upp till Stockholm för att informera några Hemtex-butiker om diverse saker. Hon besökte bland annat butiken på Grev Turegatan. Denna butik har lite special editions på så vis att de säljer detaljer och vissa märken som inte finns i övriga butiker. Det fanns massvis med fina saker och butiken är även inredd på ett inspirerande vis. Mamma köpte med sig en säkerhetsnål från House Doctor, gissa om jag blev glad! Nu är den upphängd bland tavlorna här hemma. Kul med något annat som sticker ut bland resterande prints. 
 
Butiksbiträdet berättade att några av kunderna satt upp säkerhetsnålen vågrätt på väggen och hängt scarfar, slipsar eller bälten på den. Kul idé!
 
Foto Emelie, designbyemlson.com
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: Hemtex, hemtex ny butik, house doctor, house doctor hemtex, house doctor säkerhetsnål

Pov på önskelistan

 
 
Denna POV-väggljusstake står högt upp på min önskelista just nu, gärna i mässing eller i koppar. Så kul att man kan hänga upp dem på en mängd olika sätt ifall man har flera. Med ett flertal väggljusstakar kan du skapa olika mönster på väggen! Då blir det personligt och fint, och tänk så mysigt det lyser upp på kvällen!

Malvas krypin

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Nu är sjukstugan i stort sett över här hemma. Vi har varit iväg på en liten hotellweekend för att fira pappas 60-årsdag, mycket trevligt! Nu äntligen kommer bilder på bokstavsbannern i Malvas rum, vad tycks? 
Visa fler inlägg