Prints till barnrummet

Det finns verkligen massvis med fina prints till barnrummet, synd att man inte har fler än fyra väggar i rummet bara! Mokkasin säljer många prints, bland annat de söta motiven av Mrs Mighetto och superfina motiv på städer.
 
Spana in fina Sally, Bosse, Henry och Rut...
 
...och dessa ursöta posters med olika städer som motiv!
 

Soffbord

När vi letade efter soffbord, hittade vi absolut inga som föll oss i smaken. Inga överhuvudtaget. Det var då jag kom på idén om att göra ett eget, nämligen vårt soffbord i betong med fyra hjul. Nu däremot finns det massvis med snygga soffbord. Hade jag köpt ett soffbord idag skulle jag köpa ett i marmor och trä från Ellos. Superfint! Men tänker jag byta ut vårt betongbord? Knappast, men kul att se vad som finns på marknaden!
 
 Foto Ellos
 
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: ellos, ellos soffbord, soffbord marmorskiva, soffbord med träben

Two of a kind - grafiska mattor

Just nu ser man en mängd grafiska mattor på marknaden! Självklart finns det massvis med kopior och budgetalternativ, men även lyxiga alternativ. Finska företaget Mums har finfina grafiska mattor i deras nya kollektion "Mum's loves Africa". När jag surfade in på House Doctor fick jag syn på slående lika mattor som hos Mum's, two of kind?
 
 
 
Vad tycker ni, är inte mattorna väldigt lika varandra?
0 kommentarer
publicerat i Inredning, Two of a kind;
Taggar: finska mums, grafiska mattor, grafiskt mönster, house doctor, house doctor mattor, two of a kind, two of a kind inredning
Visa fler inlägg