20:37

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
En av de fina sakerna med sommaren är att det är ljusare på kvällarna. Bra ljus = lättare och roligare att fota. Är inredning nummer ett på min hobbylista så är fotografering nummer två, så just därför är jag glad att jag kan utnyttja fler av dygnets timmar till att fota. Dessa fina blommor fick jag av min vän Anna häromdagen. Blommor är alltid lika tacksamt och roligt att fota. Ha en fin måndagskväll!

Drömfångare

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Häromdagen köpte jag en drömfångare. Tjejen som tillverkar dessa heter @dreamydetails på instagram, in och kika! Vilket hantverk, otroligt fin är den! Du kan beställa efter dina önskemål, vilken design och vilka färger du vill ha. Den hänger snyggt i vårt sovrum nu, jag tyckte att gråvita fjädrar och vit ring passade fint där. Den syns ännu mer i verkligheten, superfin!

Bomullsgåva

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
När vi firade bomullsbröllop skojade vi om att vi ska ge varandra gåvor relaterade till hur många år vi firar. Sagt och gjort, vi gav varandra presenter i bomull... jag fick två kökshanddukar från Arne Jacobsens Design Letters. Dessa var dock upphängda på ännu en present, nämligen pov-väggljusstaken i mässing. Är det att tänka utanför boxen tro!? Jag blev både glad och förvånad! Vilken bonus. Men mässingsbröllop firas tydligen efter 42 år som gifta. Jag antar att vi lever lite före vår tid.
 
Frågan är dock om vi kan fortsätta så här på varje årsdag, för hur lätt är det när vi firar uranbröllop!? Eller atombröllop?  Snacka om utmaning!
Visa fler inlägg