Kalas

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Idag hade dottern kalas för sina små fina vänner, det var mysigt! Fika och massa lek och bus. Varje barn fick var sin gottepåse att smaska på. Gottepåse för ettåringar tänker ni!? Äpplekex, majspuffar, russin och torkade frukter innehöll denna påse. Vi vuxna kalasade dock på lite mer onyttiga alternativ, är det kalas så är det!

Ranunkel

 
Helgens bukett består av ett gäng ranunkelblommor, så otroligt vackra! Hortensia är favoritblomman, men ranunkel kommer strax därefter! För övrigt så pysslar jag lite här hemma medan den lilla sover. Eftersom det snart är påsk så har jag gjort i ordning påskris, jag valde dock att sätta i några extra fjädrar i riset i trappan. Det blev så fint!
 
 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Malva fyller ett år på onsdag så veckan som kommer är fullspäckad med kalas, med start imorgon. Imorgon ska Malva och fem andra små ettåringar kalasa här hemma, så nu ska jag baka, fixa och dona. Ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!

Kök

Just nu kikar jag på kök i inredningsmagasins, bloggar och på mäklarsidor. Vi tänkte nämligen göra om vissa delar av vårt kök, och då är det självklart kul att få lite inspo! Vi tänkte byta bänkskivor, luckor och handtag (= de roliga delarna med andra ord). Bänkskivorna har vi gjutit i betong. Nu håller vi på och vaxar in dem med hårdvaxolja för bättre hållbarhet. Luckorna vill vi ha vita, och handtagen tänker jag MÄSSING (!). 
 
Jag fick syn på ett kök på Per Janssons mäklarsida. Grå luckor är otroligt snyggt och verkar vara en stor trend just nu, men jag känner ändå att ett kök med vita luckor är att föredra. Jag tror inte att man tröttnar på det i längden och dessutom kan man variera med en mängd detaljer eftersom det mesta gör sig med vitt. Wow på mässingskranen! Vi tänker definitivt ha mässing på några detaljer som sagt, fast på knoppar och handtag.
 
 
Dessa knoppar skulle jag vilja ha på skåpsluckorna, så fina!
 
Och dessa handtag till lådorna, lutar åt det första alternativet! Men skinn är väldigt snyggt det också. Vilka tycker ni!? Tyck till nu, ni kommenterar alldeles för sällan! ;)
 
En kommentar publicerat i Inredning, Kök;
Taggar: Superfront, betong, betong bänkskiva, betong bänkskiva kök, grå marmor, handtag kök, handtag mässing, knoppar kök, knoppar mässing, kök, kök marmor, kök mässing, marmor i köket, per janssons fastighetsmäkleri
Visa fler inlägg