Mors dag

 
Hej! Vilken fin dag det har varit idag. Jag har firat bästa mamman! Jag skämde självklart bort henne med fina inredningsdetaljer eftersom vi delar samma genuina intresse för inredning. Min dotter (och man) skämde även bort mig, alldeles för mycket! Rosor, en burk från Rörstrand och en snygg väska som jag suktat efter låg i paketen. De hade även komponerat ihop ett kort tillsammans, som var det sötaste jag sett. Tänk att man som mamma blir så glad för sådana saker, jag uppskattar att bara få vara med Malva och få se vad hon tar sig för varje dag! Det är det absolut bästa som finns, och det är jag tacksam för VARJE dag.
 
Foto Emelie, designbyemlson.com
0 kommentarer
publicerat i Inredning, Vårt hus;
Taggar: DIY, DIY presenter, Rörstrand, mon amie, mors dag, present, presentinslagning, rosor, rörstrand mon amie

Pallkrage på hjul

På vår gräsplätt har vi en stor pallkrage där vi tänkt sätta lite jordgubbsplantor och annat, men jag har även andra tankar och funderingar gällande just pallkragar. En snygg och smart lösning är att sätta hjul på din pallkrage! På så sätt kan du lätt och smidigt placera och flytta runt den på din altan och veranda. Det kan vara kul att ha lite grönt även på altanen, som dessutom kan varieras på olika ställen efter tycke och smak. Trendenser har lyckats genomföra detta på ett snyggt sätt, och dessutom fångat det på bild.
 
 

LördagFoto Emelie, designbyemlson.com

Vår lördag startade redan kl 05.20! Som tur var fick vi somnade om sedan på förmiddagen då dottern tog sin förmiddagslur. Eftermiddagen tillbringade vi hos min fina vän Anna i hennes underbara våning i stan, det var supertrevligt! Ha en fin lördagskväll! 
Visa fler inlägg