Happy halloween

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Eftersom vi firar två traditioner på samma helg så önskar jag er en happy halloween och en glad alla helgonadag. Personligen gillar jag den sistnämnda traditionen allra bäst, men jag har ändå bunkrat upp med massa godis här hemma ifall några barn plingar på dörren. Jo, och denna pumpa då? Den målade och sprayade jag för två veckor sedan, man kan säga att jag smygstartade lite. Men den har hållit sig riktigt fin, jag valde att köpa en riktig istället för en prydnadspumpa. Det är svårt att se hur stor den är på bilden, men den är faktiskt riktigt rejäl, nästan 30 cm skulle jag tippa på. Kul prydnad på matsalsbordet bland läckra spökbakelser. Ha nu en riktigt fin helg allihop!
 
0 kommentarer
publicerat i DIY, Dukning, Inredning;
Taggar: diy halloween, diy pumpa, glad alla helgona, halloween pumpor, happy halloween, målad pumpa, pumpa, sprayad pumpa

Friday

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Dottern har parkerat framför tvn och nu är det dags för fredagsmys! Ha en riktigt fin helg! Imorgon kommer ett Halloween-inspirerat inlägg så kika in då. Godkväll!

To-do-list

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Godkväll! Vad har ni på era to-do-list i era hem? Vi känner oss otroligt nöjda med vårt hem efter att ha fixat och donat lite här och var, men det finns tre saker som vi skulle vilja göra i framtiden. 1. Byta golven på första plan så att det är ett och samma golv i alla rum. 2. Byta handfat/kommod i badrummet 3. Köpa ny soffa (det är egentligen en inredningsdetalj, men en väldigt viktig sådan! Vi vill ha en som passar planlösningen i vardagsrummet, och vi vet exakt vilken soffa vi vill ha...! Det är kul att ha planer/visioner/drömmar, även om inget av dessa saker är direkt brådskande för tillfället. Det vore kul om ni ville dela med er av era inredningsplaner där hemma, skriv gärna! Jag kommer självklart svara och komma med respons :) Ha en riktigt fin tisdagskväll!
 
Vad hade ni valt för golv om ni ser på vårt kök på bilden ovan? Kom med tips och idéer!
Visa fler inlägg