Tomteverkstad

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Här hemma börjar tomteverkstaden så sakteliga stängas igen och julstressen är inte direkt påtaglig. Det lönar sig att vara ute i tid, även om jag varit lite smått stressad över alla klappar som ska inhandlas. Lite extremt mycket fokus på konsumtion vid denna högtid tyvärr, men nu ska jag fokusera på att umgås med nära och kära och bara äta massa gott. Imorgon kör vi uppesittarkväll i vår lilla familj med massvis med färska räkor, ostar och massa praliner. JAG LÄNGTAR!
 
Hur känner ni inför julen, julstress eller julefrid!?

Christmas tree

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Granen står så grön och grann i stugan! Ja här har den stått sedan två veckor tillbaka, just för att få njuta av den lite extra länge! "Ååååh så fin gran!" utbrister dottern väldigt ofta när hon går in i vardagsrummet. Julen får verkligen en helt ny betydelse när man har barn - vi längtar till julen!

Andra advent

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Imorse for mannen i huset och skaffade en gran. Dottern och jag hade en lugn och skön förmiddag och kikade mycket och länge på allt pynt till granen. Ikväll tar vi in granen, dottern ser fram emot att klä den och har redan bestämt vilka kulor som är favoriterna. Hoppas ni har en fin andra advent!
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: andra advent, julgran tema grått och silver, julgransdekoration
Visa fler inlägg