Sunday Morning

Foto: Designbyemlson.com
 
Sunday morning in our bedroom. Solen skiner in genom sovrumsfönstret, underbart ljussken! Vi tog bort benen på vår säng för att göra den lägre, och hängde på en sängkappa istället. Mysigt värre. Jag önskar er en underbar söndag i solskenet!
 
 

Granit: New in
Foto Granit

Nu när våren närmar sig är det alltid lika spännande att ta del av butikers och varumärkens nyheter. Ovan ser ni ett par nyheter hos Granit som jag fastnat extra mycket för. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag hållbart och gediget material som håller över lång tid. Detta gäller även min inredningsstil. De val jag gör såsom i detaljer och i det stora hela vill jag ska fungera även om tjugo år. Trender i all ära, men helheten ska vara genomtänkt och hållbar. Jag förespråkar kvalité före kvantitet och original före kopia.

Drömfångare

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Slutresultatet av DIY-projektet? Det blev en drömfångare! Det var så otroligt kul att göra denna, jag fick blodad tand. I fortsättningen skulle jag vilja testa att göra ännu fler och i andra färger. Är det någon av er som är intresserad av en!? I så fall kan ni maila mig på info@designbyemlson.com för beställning.
Visa fler inlägg