Ett gyllene ägg

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Igår fick jag höra att påskharen lämnat något gyllene i vår brevlåda, nämligen detta tjusiga påskägg. Vilken fin och omtänksam vän man har som skämmer bort en när man behöver det som allra mest. Stort tack Ida, du är en sann vän du!

Happy easter

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Glad påsk! Hur har ni firat påsk? Hoppas att ni alla haft en fin långhelg med nära och kära. Här är det fortfarande sjukstuga, vi har lyckats beta av de flesta sjukdomar den senaste veckan. Vi skulle åkt iväg till Falkenberg, men fick istället vara hemma och kurera oss. För att pigga upp oss själva i misären, unnade vi oss ett kilo räckor, vitlöksbaguetter och ostar. NU måste vi bara bli friska! Bort med influensa, nu vill vi vara friska och pigga och ha en varm och skön vår. 

Easter Decoration

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Hej från sjukstugan! Den ena sjukdomen avlöser den andra... så i helgen tar vi det lugnt och kurerar oss. Strax innan vi blev sjuka hann jag ta fram lite påskpynt här hemma. Påskägg och fjädrar består vårt påskpynt av. Jag har fullt upp med att fylla alla påskägg som ska ges bort i påskhelgen. Hur har ni tänkt fira påsk? 
Visa fler inlägg