Första advent

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Dessa bilder får sammanfatta vår första advent, även om en innehöll så mycket mer. Pepparkaksbak, bilen fixad inför morgondagens försäljning, kalas för svägerskan och mycket mer. En härlig, men intensiv dag helt enkel! Första advent är numera förbi, och det känns som att julen närmar sig med stomsteg! Sov gott!

Pynt

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
I måndags åkte pyntet fram här hemma. Att börja pynta en vecka tidigare är ett big no no för många, men helt rätt om ni frågar mig. Jag vill nämligen njuta så mycket av allt fint innan jul, för efter jul åker det bort hyfsat fort. Imorgon är det första advent, vad mysigt! Då ska vi baka pepparkakor om vi hinner. Ha en fortsatt trevlig helg!

Eukalyptus

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Imorse for jag och dottern till blomsteraffären och inhandlade lite smått och gott. Vi kom bland annat hem med massa kvistar Eukalyptus för att göra en egen krans till ytterdörren. Det var betydligt svårare än vad jag trodde att binda en egen krans. Fast att baka trolldeg med dottern samtidigt som jag gjorde kransen gjorde väl inte saken bättre. Man kan väl säga att det varit många bollar i luften denna lördag, men samtidigt en otroligt mysig dag på alla sätt och vis!
 
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: binda en krans, eukalyptus, eukalyptus kvistar, krans eukalyptus
Visa fler inlägg