Pumpkin

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
På måndag är det Halloween och det märks på många håll och kanter, barn som knackar på dörren och massvis med pumpor och pynt lite varstans. Fast ska jag vara ärlig tänker jag mer på juletiden, jag börjar planera julklappar redan nu. Känns bra att vara ute i tid så att man får till sådär superbra genomtänkta klappar till alla nära och kära. 

Linneservetter

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Tack vare min käraste moster har jag numera massvis med linneservetter, närmare sexton stycken! Jag har spanat in olika sorters linneservetter ett flertal gånger, men med tanke på styckrpriset har jag prioriterat annat (finns ju massa roligare saker att lägga pengar på). För flera månader sedan hittade jag två stycken löpare på rea för 40 kronor. Dessa löpare har moster Maggan sytt om till 16 linneservetter! TACK! Så istället för att lägga ut 1264 kr på 16 stycken färdigköpta linneservetter så betalade jag endast 40 kr. Bra budgettips eller hur!

Saturday morning

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Godmorgon eller godförmiddag! Här har vi en låååång frukoststund framför tvn med massa lek med dottern (läs kalas för alla apor med "mat" och "tårta"). Favoritleken just nu. Det regnar massor ute och är allmänt grått och trist, det kommer bli en typisk innedag med lördagsmys större delen av dagen. Hur har ni det? Det blev ett litet ofrivilligt uppehåll här, kommer berätta varför längre fram. Tills dess får ni ha en fin helg!
0 kommentarer
publicerat i Inredning
Taggar: betongbord soffbord, egengjort soffbord, furninova petito, grå soffa, livingroom, vardagsrum
Visa fler inlägg