Outdoor

Foto Emelie, designbyemlson 


Vilken varm och solig dag det blev! Vi hade Malin som fikagäst på eftermiddagen, det blev mycket lek och bebisgos. Det var väldigt längesedan vi sågs så det var ett kärt återseende.

Kids room

Dags att natta barn. Intensiv dag med besök på dotterns förskola och därefter ett långt projektmöte på jobbet. Det blir en lugn kväll helt klart! Trevlig tisdag kväll gott folk! 

Living room

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Godmorgon! Medan M dricker välling passar jag på att dricka en chailatte och föra över bilder till datorn. C och V sover gott. Den här lilla bebisen är helt otrolig som låter oss sova så bra. Idag firar jag och C tretton år tillsammans, oj vad tiden går! När jag ser denna bild tänker jag på hur sociala medier oftast ger en perfekt fasad. Runt omkring här hemma är det ju massvis med leksaker och prylar, men det är givetvis inget som märks på denna bild. Men viktigt att påpeka ibland kanske. Tänker ofta på de stora inredningskonton på instagram där personerna bakom kontot har tre barn och alltid ett perfekt hem! Men säkerligen gömmer det sig en massa prylar och leksaker även där, vore konstigt annars! Barnen ska få stöka ner och ta plats i hemmet tycker jag! Även om det känns som jag oftast bor i en enda stor leksaksaffär. 
 
Nu vill M vara med på ett hörn, hon hittade sin bokstav och ville skriva den flera gånger för att hon var så nöjd över det. Hon kan de flesta begynnelsebokstäver på sina nära och kära, helt otroligt för en liten treåring tycker jag!
 
§m974321§njhffghbgggsl-wwmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Visa fler inlägg