Kids room

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Jag är helt stormförtjust i linnepåslakan. Nu kan jag inte sova i något annat känns det som. Bästa materialet och fördelen är att de bara blir mjukare och mjukare ju mer man tvättar och torktumlar dem. Malva har numera linne i sin säng också. Mysigt och bekvämt!
 
På nedersta bilden ser ni förresten hur väggfärgen blev i bebisrummet. Min vision var att den skulle bli mer ljusare grå, men det blev ändå väldigt bra. Jag gör ett fotojobb nu de kommande veckorna så jag tänkte använda mig av bebisrummet till de flesta bilder, allt gör sig så fint till den färgen. Malvas prylar tänkte jag även använda mig av i bebisrummet till en del miljöbilder. Sen får vi se vad det blir för en liten krabat som flyttar in i rummet. Rockringarna som står i bebisrummet har jag även en plan till, ni ska få se!
 
Ha en riktigt fin söndag kväll!

Create Peace

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Create Peace; viktiga ord i dagsläget. Framförallt för att jag tycker samhället består av allt för mycket fördomar. Vad vet vi egentligen om allt och alla, och framförallt, vilka är vi att döma varandra? Jag önskade att fler kunde vara lite mer öppna för olikheter och framförallt sluta generalisera och kategorisiera allt och alla. 

Tulpanens dag

Dagens tulpaner på självaste tulpanens dag. Visst är tulpaner något som kännetecknar årstiden vår? Även om vintern fortfarande består så närmar sig våren med framsteg och det känns otroligt härligt att ha hela den årstiden framför sig!
 
 
 
 
Dottern som för övrigt ställde fram alla sina skor i vardagsrummet så fint och prydligt att jag blev tvungen att fota. När jag fotade skorna, ställde hon fram alla pjäser på "fia-med-knuff-spelet" och sa sedan stolt "ta kort här också mamma!". Så idag går jag lite off topic!
 
 
 
 
Visa fler inlägg