Baby corner

 
Snart går jag in i vecka 38. Jag försöker att förbereda så mycket som möjligt; alltifrån att packa väska till BB  till att självklart piffa och pyssla i bebisrummet. Den blivande storasystern älskar att pyssla i detta rum så hon hänger på och fixar och donar. Ikväll gick vi igenom alla hennes böcker och sorterade ut bebisböcker. Hon lade alla i en fin hög och bar in dem i bebisrummet och radade upp alla böcker på tavellisterna vid myspölen, målmedvetet och koncentrerat. Malva i ett nötskal :) Men visst blev denna lilla bebishörna mysig!? Här har vi suttit mycket denna eftermiddag!

Elefantöra

Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Vad fantastiskt roligt det är med växter! Nu har jag planterat om mina elefantöron här hemma, de växer nämligen massvis! Jag har dock kommit till insikt att det inte är bra att plantera om för mycket. Elefantöronen är en sak, eftersom de från början är sticklingar. De andra växterna skulle jag dock inte planterat om så mycket... monsteran exempelvis, den har blivit enorm. Den upptar hela hallen på andra våning nu och växer oss ur huset kan man säga! Typiskt! Ni ska få se bild på den i ett annat inlägg.
 
Ha en fortsatt fin söndag!
En kommentar
publicerat i Inredning
Taggar: cloudy, cloudy dbkd, cloudy hanna wessman, dbdk, elefantöra, elefantöra stickling

Kids room

 
Foto Emelie, designbyemlson.com
 
Det blir en del inlägg om inredning till barnrum, men det blir lätt så när det kretsar mycket kring det här hemma. På bilden skymtar ni en myspöl från NG baby, den är fullkomligt underbar! Den har vi haft sedan ett halvår tillbaka ungefär och vi använder den otroligt flitigt, mysigt att sitta och läsa böcker, leka och bara slappa där. För övrigt är den lilla förvaringspåsen från Tell Kiddo, kroken från Boligheter och planschen från Adore us babies. Malva pysslar mycket med "bebisleksakerna" (som hon kallar det) i detta rum, hon förbereder för fullt inför bebisens ankomst och tycker allt med bebisar och tillbehör är fantastiskt kul.
Visa fler inlägg